Αρχική Σελίδα

Jiangsu Yaoyu Shoe Machinery CO., LTD Γύρος εργοστασίων

  • Γραμμή Παραγωγής

        Η επιχείρηση έχει το επιστημονικό τυποποιημένο σύστημα διαχείρισης και τελειοποιεί το περιεκτικό ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και έχει τη γρήγορη υπηρεσία και το διακριτικό σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας, επιλογή του άριστου υδραυλικού συστήματος. Η αρχή του ακριβούς και σταθερού και αποδοτικού μηχανικού σχεδίου! Ο άριστος εξοπλισμός παραγωγής, ισχυρή τεχνική δύναμη, προώθησε την ικανότητα επεξεργασίας, πλήρεις εξεταστικές εγκαταστάσεις. Καλύτερη απόδοση και καλύτερη υπηρεσία! Η τέμνουσα μηχανή μας και άλλος εξοπλισμός χρησιμοποιούνται ευρέως στα παπούτσια, τα αγαθά δέρματος, τις αποσκευές, τη διακόσμηση αυτοκινήτων, τον ιματισμό, το καπέλο, τις ξύλινες, πλαστικές συσκευάζοντας και άλλες βιομηχανίες. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των ποιοτικών προϊόντων και της καλύτερης λύσης για τους πελάτες μας με την καινοτόμο και τίμια φιλοσοφία υπηρεσιών μας.

  • OEM / ODM

        Η επιχείρησή μας είναι επιχείρηση που ενσωματώνει την τέμνουσα μηχανή, να αναπτυχθεί, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την πώληση και τις τεχνικές υπηρεσίες. Έχουμε συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του χρόνου, και έχουμε μια ευρεία ποικιλία του εξοπλισμού και του εξοπλισμού. Από το προγραμματίσημο πρότυπο αυτοματοποίησης ελέγχου στο οικονομικό πρότυπο χρήσης, από τη μηχανική τέμνουσα μηχανή στην υδραυλική τέμνουσα μηχανή, υπάρχουν περισσότερες από 80 προδιαγραφές, οι οποίες είναι καλά - γνωστός στις εσωτερικές και ξένες αγορές.

  • Ε & Α

        Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση εμμένει στην ανάπτυξη της καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας, εισάγοντας συνεχώς τη προηγμένη τεχνολογία και το σύγχρονο διοικητικό τρόπο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, καθιερώνει και βελτιώνει την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και την εγκατάσταση πωλήσεων, τη δοκιμή και το σύστημα λειτουργίας συντήρησης, επιταχύνει την έρευνα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και την ανάπτυξη, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στα παπούτσια, οι τσάντες, τα αγαθά δέρματος και άλλες βιομηχανίες, τα προϊόντα πωλούν καλά σε όλη τη χώρα, ευνοημένος από τους εσωτερικούς και ξένους εμπόρους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Yaoyu Shoe Machinery CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Li

Τηλ.:: 8613770064019

Φαξ: +86-515-8880-4139

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)